PENTUJA

 Haaveiletko kääpiöbullterrierin pennusta?

Otathan selvää etukäteen millainen koirarotu on kyseessä. Käy tapaamassa kääpiöbulleja omistajineen ja meitä kasvattajia myös näyttelyiden ulkopuolella, niin näet sen arkisemmankin kääpiöbullin.

Oletko tarpeeksi määrätietoinen, johdonmukainen ja jämäkkä? Osaatko sosiaalistaa, kasvattaa ja kouluttaa vaativammankin ja aktiivisemmankin yksilön, vaikka tuleva koirasi eläisi vain “kotikoiran elämää”?

Haluatko uroksen vai nartun? Millainen koirakokemuksesi on ennestään?

Haluaisitko harrastaa jotain tiettyä lajia minibullisi kanssa?

Luovutan pennut Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina, PLL-, LAD-, LP- ja BAER-testattuina sekä eläinlääkärin tarkastamana.

Meillä pennut elävät kotimiljöössä, missä ne totutetaan toisiin koiriin, kissaan sekä lapsiin.

Uuteen kotiin saat mukaan pentupaketin, kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan tuen koiran eliniän ajan.

Ennen kääpiöbullin pennun hankintaa on hyvä vielä kertaalleen miettiä oletko todellakin valmis koiranpennun kanssa elämiseen, parhaimmillaan yhteiselo kääpiöbullterrierin kanssa voi kestää jopa 15 vuotta.

En ota pentuvarausta pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelun perusteella, vaan haluan tavata meiltä pentua halajavan ennen kuin lupaan mitään. Ja kyllä – me asumme Oulun kupeessa Kiimingissä – sinun on tultava meillä kyläilemään, asuitpa sitten sadan tai useamman sadan kilometrin päässä. Haluan, että tutustut minuun ja meidän perheemme muihin koiriin.

Vastuuni pennuista ei lopu luovutusikään, vaan toivon, että kasvattieni omistajat pitävät yhteyttä jatkossakin. Pidän erittäin tärkeänä sitä, että saan tietoa kasvattieni elämänvaiheista, myös niistä ikävistäkin ja surua tuottavista aiheista. Ostaessasi minulta kääpiöbullin pennun, yhteistyömme “vasta” alkaa siitä.

Miksi olen niin tarkka pennuistani? Pentueeni ovat tarkkaan harkittuja ja suunniteltu niin, että voisin jättää siitä itselleni koiran kotiin. Luonnollisesti tämä ei ole aina mahdollista ja pyrinkin sijoittamaan pentueen lupaavimmat kääpiöbullit harrastamisesta ja näyttelyistä kiinnostuneihin koteihin. SIJOITUSKOIRA-sivulta voit lukea enemmän sijoittamisesta. Omista yhdistelmistäni odotan kääpiöbulleja monenlaiseen harrastukseen sekä tietenkin terveitä ja tasapainoisia perheenjäseniä. 

Suosittelen tutustumaan ennen kääpiöbullin hankintaa https://www.hankikoira.fi sekä www.skbt.fi sivuihin ja lukemaan lisää tietoa kääpiöbullterriereistä.

Kääpiöbullterrierien pennuilla on kova kysyntä ja pentua miettivän kannattaa ottaa huomioon, että vuodenkin odotusaika pennuissa on vielä ihan yleistä. Pentua kannattaa siis lähteä tiedustelemaan ajoissa ja olla itse aktiivinen. 

Onko sinulle Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmä nk. “KoiraNetti” tuttu? Sieltä löydät kaikki suomalaiset kääpiöbullterrierikasvattajat ja tarkemmin tietoa kasvattajien jo aikaisemmista pentueista, terveys – ja kilpailutuloksista jne. Eli kyseessä on oikein hyvä virallinen “tietopankki”. Minun kääpiöbullterrierikasvatustyöhön voit tutustua suoraan tästä linkistä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=BULLBUGBEAR%27S&R=359

Jos päädyt BULLBUGBEAR’S kääpiöbullin pentuun, ota yhteyttä sähköpostitse nina@bullbugbear.com  Kerro viestissäsi perheestäsi, koirakokemuksestasi ja miksi sinua kiinnostaa kääpiöbullterrieri.  Kerro myös, oletko suunnitellut harrastavasi koiran kanssa jotain ja kiinnostaako sinua näyttelyt.