UUTTA KOTIA ETSII

“Kale”, Bullbugbear’s Cup Of Joe

Kääpiöbullterrieri Bullbugbear’s Cup Of Joe, eli tuttavallisemmin “Kale” etsii uutta kotiväkeään. Se palautui meille kotiin Kalesta itsestään johtumattomasta syystä.

Kalen virallisempi puoli löytyy Kennelliiton Koiranetistä tästä linkistä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI20812%2F19&R=359

Kale on perusterve kääpiöbulli, jolla on energiaa ja siitä saakin itselleen loistavan lenkkikaverin. Kalea ei tarvitse raahata perässä, eikä se kaihda huonompiakaan kelejä. Mikään “hökäle” se ei myöskään ole, eikä remmirähisijä, vaan ottaa asiat suht rauhallisesti ja terveellä uteliaisuudella. Se on tottunut kissaan, muihin koiriin ja lapsiin, se osaa myös rauhoittumisen jalon taidon.

Kale on DNA-testattu normaaliksi kääpiöbullien “vaivojen” pll, lad ja lp:n suhteen normaaliksi. Sen sydän on myös ultrattu terveeksi. Kalella on myös testatut ja toimivat korvat päässää, eli siltä löytyy myös BAER-testitulos. Myös upc-testitulos on osoittanut, että sen munuaiset toimivat.

En ole myymässä Kalea, vaan haluaisin löytää sille uuden sijoituskodin.

Mitä tarkoittaa sijoituskoiran ottaminen? Tästä linkistä löydät lisätietoa, jos asia on sinulle outo.

https://www.skbt.fi/pennunostajalle/sijoitukseen/

Kale ei ole siis ilmainen koira, vaan se sijoitetaan Suomen Kennelliiton sopimuksella ja siitä otetaan ns. “vakuussumma”, kun koejakson jälkeen päätetään, että Kale jää luoksesi asumaan.

Jos sinusta tuntuu, että Kale voisi olla sinulle/teille passeli koira viettämään loppuelämäänsä, joka voi olla jopa yli kymmenen vuotta ja kasvattajana olen sellainen, jonka kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä, niin lähetä minulle sähköpostia, jossa kerrot itsestäsi ja mahdollisesta perheestäsi ja koirataustasi tarkemmin.