Vuosi 2019 summa summarum

Bullbugbear’s Jimmerdora

Tuntuu kuin vuosi 2019 olisi mennyt lentäen ohi, mutta niinhän sitä sanotaan, että aika kuluu nopeaan kun on lystiä.

Tuntuu olevan ajankohtaista lähes joka alalla ja saralla tehdä menneestä vuodesta jonkinmoista koontia. Koirarintamalla vuosi oli hyvinkin “tuotteliasta”; omalla kennelnimellä syntyi kolme pentuetta, tuloksia & titteleitä niin näyttely- kuin käyttöpuolelta, uusia ystäviä niin pennunostajista, sijoituskodeista ja kasvattajakolleegoista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Loppu vuosi kului loman myötä niin meidän ihmisten kuin koiriemme ladatessa voimavarojaan töitä ja treenejä silmällä pitäen. Vuoden viimeinen pentue on yhtä vaille jo omissa kodeissaan. Pentujen luovutus on katkeransuloista aikaa. Miettii teinkö oikeat valinnat, löytyikö jokaiselle pennulle varmasti se “paras & passelein” koti? Toivon ihanaa ja pitkää yhteiseloa näiden “Ranskanpullien” kanssa. Uusille minibulleisteille toivon pitkää pinnaa uuden karvakaverin kanssa ja tervetuloa tämän mukavan, haasteellisen, säpäkän ja sähikäisen rodun piiriin!

Hyvillä mielin siis kohti uutta vuotta 2020, rapsutelkaa koirianne ja toivon, että toiveesi täyttyvät tänä vuonna!

Iso K I I T O S kaikille teille Bullbugbear’s Kääpiöbullterrierin omistajille ja sijoituskodeille, ilman teitä ei tästä kasvatustyöstä tulisi mitään.

terveisin, Nina & koiruudet