Rally-tokoilijat!

RTK1 koulutustunnukset hyppysissä! Hyvä hyvä Henna & “Darra” & “Jurri”!

Nyt on pohjoisen rally-tokokilpailuissa nähty vähän erikoisempaa rotua kisaamassa alokasluokissa; kääpiöbullterrierejä! Mitä ihmettä… oppiiko ne muka jotain ja eikö ne vaan makoile sohvalla tai tee tuhmuuksia syöden omistajan tavaroita tai huushollia?? Näin “alkeellisesti” vielä kovin moni ajattelee, oli sitten kyseessä kääpiöbulli tai muun rotuinen koira. Mutta ei tämä meidän kolmikko: Typy, Jurri ja Darra. Näillä yksilöillä äly leikkaa ja hommat tulee tehtyä!

Aikaisemmin syksyllä Anceli ohjasi kouluttamaansa Typyä (Bullbugbear’s Tilly Whittle) rallytokossa saavuttaen alokasluokan koulutustunnus ykkösen. Taitaapa muuten olla ensimmäinen minibulli narttu, joka on saavuttanut moisen!

Pistetääs femmat! Hyvä me, tuumii Anceli & “Typy”.

Mutta eihän nämä “välkkysuoritukset” jääneet vain tähän yhteen…

Henna on puuhastellut minibulliensa Jurrin (Bullbugbears Billy B) ja Darran (Bullbugbears Dare To Drink My Cosmo) kanssa myös rallytokon piirissä. Kolme kisastarttia ja niin oli alokasluokan koulutustunnukset Jurrilla ja Darrallakin saavutettuna. Aivan supermahtavaa! Kasvattajana saan olla kyllä yliylpeä näistä nuorista likoista ja heidän työskentelystä tämän rodun piirissä! Kiitos Anceli & Henna!